- Tài khoản và mật khẩu chỉ cung cấp cho sinh viên, giảng viên, cán bộ của TRƯỜNG ĐẠI HỌC FPT
- Hướng dẫn sử dụng: Xem Video .
- Danh mục tài liệu mới: Tại đây .
- Đăng nhập : Tại đây .
SỐ LƯỢT TRUY CẬP


accurate visitors web counter
Visits Counter
FPT University|e-Resources >

Browsing by Subject Food

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 7 of 7
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2022Business plan for Hamil’s Healthy Food Restaurant in Da Nang marketTrần, Long; Nguyễn, Văn Kỳ Long; Lê Thị Tường Vi; Lê Trần Hoàng Oanh; Nguyễn Nữ Anh Minh; Bùi Nguyễn Phương Hằng; Nguyễn Hoàng Lan Phương
2022DN foods - Da Nang's heirloom specialtyTrần, Minh Tùng; Lý, Ngọc Công; Nguyễn Đức Thành Đạt, Đức Thành Đạt; Huỳnh, Minh Tuấn; Đậu, Anh Phượng; Hoàng, Ngọc Trường Thịnh; Trần, Thị Quỳnh Như
May-2023A Food and Beverage business plan in Da Nang - "Chạm" restaurant.Hồ, Thăng Triều; Đặng, Nguyễn Diễm Quỳnh; Hoàng, Thị Hồng Nhung; Phạm, Thị Minh Ý; Nguyễn, Thị Tú Bình
Food Court Management.pdf.jpg2015Food Court ManagementLâm, Hữu Khánh Phương; Trinh, Van Bien; Tran, Minh Dai
Final Report.pdf.jpg2014Food Market OnlineAnh, Bui Ngoc; Dung, Nguyen Ba; Hung, Nguyen Duc; Son, Hoang Ngoc; Thach, Quyet Van; Thang, Nguyen Huu
2023MeiMei - Chinese Street Food RestaurantNghiêm, Hoàng Trúc; Ngô, Trần Xuất; Phan, Minh Thống; Lương, Thạch Trâm; Nguyễn, Phạm Tố Uyên; Vũ, Hữu Lực; Nguyễn, Ngọc Toàn; Nguyễn, Đăng Phúc Tân
Synthesize and compare the prices of electronic suppermarket and food market website.pdf.jpg2012Synthesize and compare the prices of electronic supermarket or food market websiteKiều, Trọng Khánh; Nguyen, Anh Khoa; Luong, Thong Dat; Nguyen, Nguyen; Le, Quang Tu
Showing results 1 to 7 of 7

 

  Collections Copyright © FPT University

FSE Hoa Lac Library

Add : Room 107, 1st floor, Hoa Lac campus, Km28 Thang Long Avenue, Hoa Lac Hi-Tech Park

Office tel: + 844.66805912  / Email :  thuvien_fu_hoalac@fpt.edu.vn

 - Feedback