- Tài khoản và mật khẩu chỉ cung cấp cho sinh viên, giảng viên, cán bộ của TRƯỜNG ĐẠI HỌC FPT
- Hướng dẫn sử dụng: Xem Video .
- Danh mục tài liệu mới: Tại đây .
- Đăng nhập : Tại đây .
SỐ LƯỢT TRUY CẬP


accurate visitors web counter
Visits Counter
FPT University|e-Resources > Đồ án tốt nghiệp (Dissertations) > Quản trị kinh doanh (Business Administration) >
Please use this identifier to cite or link to this item: http://ds.libol.fpt.edu.vn/handle/123456789/2711

Title: THE EFFECT OF CAPITAL STRUCTURE ON FIRM VALUE: CASES OF FOOD PRODUCTS AND BEVERAGES ENTERPRISES IN VIETNAM
Authors: Nguyen, Phu Ha
Nguyen, Bao Khanh Linh
Vu, Thanh Nam
Le, Ung Thinh
Keywords: Capstone Project
Đồ án tốt nghiệp
BEVERAGES ENTERPRISES
FOOD PRODUCTS
CAPITAL STRUCTURE
FIRM VALUE
Issue Date: 2019
Publisher: FPTU Ha Noi
Description: 79 pages
URI: http://ds.libol.fpt.edu.vn/handle/123456789/2711
Appears in Collections:Quản trị kinh doanh (Business Administration)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
THEEFF~2.PDFFree1.6 MBAdobe PDF book.png
View/Open
THEEFF~1.PDFFree4.4 MBAdobe PDF book.png
View/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

  Collections Copyright © FPT University

FSE Hoa Lac Library

Add : Room 107, 1st floor, Hoa Lac campus, Km28 Thang Long Avenue, Hoa Lac Hi-Tech Park

Office tel: + 844.66805912  / Email :  thuvien_fu_hoalac@fpt.edu.vn

 - Feedback